MediaWatch

For langsomme kabelmodems fra Tele Danmark

Tele Danmark har ikke engang kapacitet nok på hybridnettet til, at de få hundrede kabelmodembrugere kan nå op på en hastighed på 512 kilobit, skriver Computerworld. Ifølge Tele Danmark skyldes problemet, at der arbejdes med delt hastighed over hybridnettet, så hvis mange kunder downloader på samme tid, vil hastigheden for den enkelte falde.

Tele Danmark arbejder i øjeblikket på at optimere hybridnettet, så hastigheden kan komme op, og allerede i næste uge vil der komme forbedringer. Brugerne skal dog ikke forvente at hastigheden kommer op på omkring de 512 kilobit før engang i løbet af år 2000.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs