MediaWatch

Utålmodige danske Internetbrugere

97 procent af danskerne er ikke tilfredse med hastigheden på Internettet, skriver Berlingske Tidende Ifølge en ny undersøgelse, som er fortaget af tele- og IT-virksomheden Nokia, fremgår det, at omkring 72 procent af undersøgelsens 850 deltagere ville skifte udstyret ud til noget hurtigere. Undersøgelsen omhandler respondenter, som selv har klikket sig ind på Nokia’s hjemmeside, og der er derfor ikke tale om en særlig repræsentativ undersøgelse.

Et af de muligheder, som de utålmodige danskere har, er at skifte forbindelsen ud med et af de lynhurtige ADSL forbindelser. ADSL er mellem 5 og 20 gange hurtigere end en ISDN-forbindelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs