MediaWatch

TV 2 indleder priskrig på reklamer

I øjeblikket forhandler TV 2 med mediebureauerne om næste års reklamebudgetter, som i alt udgør 80 procent af reklamekøbet i år 2000. Her ser det ud til at sidste års katastrofeøkonomi har lært TV 2 lektien, skriver Politiken. Priserne på reklamer skal ned, og stationen skal have flere seere i de aldersklasser, som annoncørerne efterspørger.

Ifølge Majbritt Krogh Hansen fra CIA Mediacentralen har TV 2 netop gjort det der skal til, for at få annoncørerne tilbage. Stationen har indført et nyt prissystem, som åbner mulighed for øgede rabatter til annoncekøberne, og sendefladen er blevet tilrettet, så den bliver mere annoncørvenlig og i højere grad tiltrækker seere i den købedygtige alder mellem 21 til 50 år.

Johan Boserup fra mediebureauet TMP tror på at TV 2’s nye prissystem kan føre til rabatter på op til 20 procent, og at det vil presse de mindre kommercielle kanaler til også sat sænke deres priser.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs