MediaWatch

Bedre målinger fra Gallups Tv-metersystem

Gallup vil fordoble størrelsen på de brugerpaneler, som målingerne baseres på, fra 500 til 1000 husstande, så der blandt andet opnås større nøjagtighed i målingerne af seertal på de små kanaler som DR2, 3+ og TvDanmark 1, skriver Berlingske Tidende.

Desuden vil Gallup tage den nye ”Picture matching” teknik i brug, som sikrer præcis registrering af seningen, uanset om det er analog eller digitalt signal, og endelig vil aldersgrænsen for deltagelse i panelet blive nedsat fra fire til tre år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs