MediaWatch

Gennembrud for e-handel udeblev

Sammenlignet med den traditionelle handel udgør e-handelen kun 0,06 procent målt på antallet af transaktioner formidlet via PBS, skriver Berlingske Tidende. I december måned blev der i alt frem til den 26. gennemført 20.327 betalingstransaktioner i de danske Internet-butikker.

Ifølge chefkonsulent Henrik Hornstrup fra Dansk Handel og Service er det reelle salg via Internettet dog noget større, fordi en del danskere har valgt at få varerne fra e-butikkerne tilsendt per efterkrav i stedet for at betale kontant. Det indikerer at danskerne trods den statslige oplysningskampagne alligevel stadigvæk føler sig usikre med at betale via Internettet, og det bevirker at en del af fordelen ved at købe via Internettet går tabt, når forbrugerne alligevel skal på posthuset og stå i kø for at få sine varer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs