MediaWatch

Gennembrud for e-handel udeblev

Sammenlignet med den traditionelle handel udgør e-handelen kun 0,06 procent målt på antallet af transaktioner formidlet via PBS, skriver Berlingske Tidende. I december måned blev der i alt frem til den 26. gennemført 20.327 betalingstransaktioner i de danske Internet-butikker.

Ifølge chefkonsulent Henrik Hornstrup fra Dansk Handel og Service er det reelle salg via Internettet dog noget større, fordi en del danskere har valgt at få varerne fra e-butikkerne tilsendt per efterkrav i stedet for at betale kontant. Det indikerer at danskerne trods den statslige oplysningskampagne alligevel stadigvæk føler sig usikre med at betale via Internettet, og det bevirker at en del af fordelen ved at købe via Internettet går tabt, når forbrugerne alligevel skal på posthuset og stå i kø for at få sine varer.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs