MediaWatch

Seerfald til julekalender

Julekalenderen på DR-TV har haft de laveste seertal for en julekalender nogensinde, og Olsenbandens Første Kup har scoret de laveste seertal, siden TV2's fiasko i 1993 med "Jul i Juleand", skriver Ritzaus.

I år bliver det DR-TV, der får svært ved at komme uden om ordet "fiasko". Det gennemsnitlige seertal for Bamses Julerejse er det laveste, siden man begyndte at lave præcise målinger - og formentlig det laveste nogensinde for DR's julekalendere, vurderer marketingresearcher Mogens Østergaard fra Carat Danmark.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs