MediaWatch

Mærsk Data vil udbyde e-tjenester

Allerede i dag beskæftiger Mærsk Data sig med en del e-handels aktiviteter, men fra næste år udskilles disse aktiviteter til et selvstændigt selskab, skriver Berlingske Tidende. Baggrunden for de nye vækstplaner, som både skal øge indtjeningen samt selskabets værdi, er dels de mange nye IT-virksomheder, som i øjeblikket stiftes og i løbet af kort tid er 1 milliard kroner værd på børsen..

Mærsk Data har til hensigt at satse stærkt på det nye forretningsområde, dels gennem flere opkøb, dels via intern vækst. Koncernen ejer allerede blandt andet Dmdata, Galileo Danmark, Mærsk IT, LRC, Organisator og Dansk SystemCenter. Blandt de væsentligste opgaver tæller driftsopgaven for BG Banks systemer, et nyt informationssystem for Folketinget og en løsning for Lægmiddelstyrelsen.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs