MediaWatch

Belgacom søger partner

Størrelse får en stadig større betydning for overlevelse som europæisk telekommunikationsvirksomhed, og den klare tendens er fusioner og alliancer. Det har den belgiske televirksomhed Belgacom også indset, og derfor er Tele Danmark og SBC Communications, der begge er medejere af Belgacom, nu ude efter at finde en partner til firmaet, skriver Berlingske Tidende.

Belgacom’s ønsker om nu at finde en alliancepartner hænger sammen med, at den belgiske stat vil sælge 50,1 procent af sine aktier i velevirksomheden. Blandt de mulige købere er Hollands største teleselskab KPN NV.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs