MediaWatch

Kommende Internet-boom i Danmark

Ifølge Martin von Haller fra FDIH vil tilstedeværelsen af risikovillig e-kapital og de mange entreprenører snart udløse et sandt Internet-boom i Europa, svarende til den, man i den seneste tid har set i USA, skriver Jyllands Posten. Den kapital som internetvirksomhederne får stillet til rådighed er omkring fem gange så stor, som den professionelle investorer i øjeblikket har investeret i små IT-virksomheder i Danmark.

Udviklingen i Danmark halter dog stadigvæk efter USA. På mange områder indenfor IT og Internet er USA omkring et halvt år i foran udviklingen i Danmark, men Lars Bruhn fra Internet Ventures Scandinavia (IVS) regner ligefrem med at Danmark kan komme i foran USA i udviklingen ved at satse stærkt på udnyttelse af den nye WAP teknologi. IVS har til formål at investere i udviklingen af det nordiske internetmarked.

Formodningen om et kommende udvikling i internetmarkedet i Danmark bakkes op af adm. direktør Lars Krull fra BankInvest. Lars Krull påpeger at IT-virksomheder er underrepræsenteret på børsen i Danmark. Her er kun omkring fem procent af alle virksomheder på børsen IT-virksomheder, hvorimod tyve procent er det i USA.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs