MediaWatch

TV2 og DR tilfredse

Generaldirektør Chr. S. Nissen i DR erklærer, at »selv om udspillet ikke kommer voldsomt bag på mig, kan jeg kun være tilfreds med ministerens tanker om licens, ny teknologi og public service-virksomhed. Stort set passer oplægget som hånd i handske med vore ønsker«.

Peter Parbo, økonomidirektør og konstitueret chef på TV 2: »Jeg synes, at udspillet rammer kernen i, hvad det drejer sig om. Set herfra er det generelt et konstruktivt, fornuftigt og afbalanceret forslag til, hvordan et medieforlig bør strikkes sammen. Skal DR og TV 2 fastholdes som de to store offentlige stationer, skal vi også have ordentlige vilkår, og det lægges der op til. Naturligvis må jeg være imod forbudet mod børne-reklamer og vil gerne henlede ministerens opmærksomhed på branchens forslag om en regulering, som ikke vil være nær så kostbar for os. Selv om vi kompenseres økonomisk for de mistede reklamer, vil et forbud alligevel stille os dårligere i konkurrencen«.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs