MediaWatch

TV2 og DR tilfredse

Generaldirektør Chr. S. Nissen i DR erklærer, at »selv om udspillet ikke kommer voldsomt bag på mig, kan jeg kun være tilfreds med ministerens tanker om licens, ny teknologi og public service-virksomhed. Stort set passer oplægget som hånd i handske med vore ønsker«.

Peter Parbo, økonomidirektør og konstitueret chef på TV 2: »Jeg synes, at udspillet rammer kernen i, hvad det drejer sig om. Set herfra er det generelt et konstruktivt, fornuftigt og afbalanceret forslag til, hvordan et medieforlig bør strikkes sammen. Skal DR og TV 2 fastholdes som de to store offentlige stationer, skal vi også have ordentlige vilkår, og det lægges der op til. Naturligvis må jeg være imod forbudet mod børne-reklamer og vil gerne henlede ministerens opmærksomhed på branchens forslag om en regulering, som ikke vil være nær så kostbar for os. Selv om vi kompenseres økonomisk for de mistede reklamer, vil et forbud alligevel stille os dårligere i konkurrencen«.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs