MediaWatch

Dagbøder til Telia

Telia har ifølge Jyllands Posten ignoreret et flere måneder gammelt påbud fra Telestyrelsen om at tilbyde sine kunder en række tjenester, som kunderne har krav på. Det drejer sig blandt andet om udsvingskontrol og saldokontrol, og det har nu fået Telestyrelsen til at true Telia med dagbøder på 5.000 kroner per dag.

Telia begrunder den manglende service med, at de har gabt over for meget og derfor ikke har kunnet overholde tidsfristen. De regner dog med snart at få bragt sagerne i orden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs