MediaWatch

Seerfald til håndbold

Håndbold åbningskampen for to år siden trak 1,5 mio. til skærmen, mens TV 2 til Danmarks første VM-kamp i år mod Angola kun havde en lille million seere, skriver Jyllands Posten. Generationsskiftet på det danske kvindelandshold har kostet TV-seere, umiddelbart.

En million danskere stillede ind på opgøret mellem Danmark og Angola. Sejren over Japan gav 1,3 millioner seere til 1. halvleg - 1,4 millioner til 2. halvleg. Knap en halv million til udsendelsen senere på aftenen, da der blev analyseret i studiet.

Men da de danske kvinder for to år siden med bl.a. Anja Andersen i truppen vandt VM-guld, var der allerede til åbningskampen mod Kina 1,5 million seere. Altså et fald på førstedagen på en halv million. Og i løbet af de to år er "varen" blevet fire-fem gange dyrere for TV 2 at erhverve.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs