MediaWatch

Farverige antenner forstyrrer

Det viser en undersøgelse, som svenske Telia har foretaget af de moderigtige antenner, og mobilselskaberne vil nu have antennerne forbudt.

Den blinkende antenne, som man kan udstyre sin mobiltelefon med, udsender signaler, der både forstyrrer omgivelsernes mobiltelefoner, men som også nedsætter rækkevidden på den pågældende mobiltelefon med op til 50 procent, skriver Jyllands Posten.

Hvis man opholder sig i nærheden af en mobil med en blinkende farvestrålende antenne, kan man også risikere at blive droppet af nettet. Antennerne er importeret fra Østen og forhandles i flere af de førende danske radio- og Tv-kæder.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs