MediaWatch

GN Store Nord vil ikke sælge Sonofon

Flere medier har i den forløbne tid skrevet, at Sonofon kan købes for 20 milliarder kroner, men det tal afviser koncerndirektøren. Sonofon har slet ikke været til salg, og der er ikke sat en pris.

Korncerndirektøren Jørgen Lindegaard vil dog ikke afvise, at der kan blive tale om et salg på et senere tidspunkt. Det begrunder han med, at det ikke er til at vide på forhånd, om der dukker en køber op med et fordelagtigt tilbud. Alt er til salg til den rette pris, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs