MediaWatch

Set-top.com

Portalens formål er at fremme integrationen mellem TV-universet og internettet. Set-top.com har udviklet en fjernbetjening, som gør det muligt at surfe på nettet uden brug af et traditionelt keyboard. Idéen kaldes allerede for "Made-for-TV (tm) Web" underholdning, som sidestiller de kendte steder på nettet med TV-kanaler, så brugerne bare trykker på fjernbetjeningen for at finde de forskellige favoritsteder på nettet.

Set-top.com er ligeledes navnet på det yderst innovative San Diego baserede firma, som tidligere på året blev dannet af tidligere topchefer fra General Instrument, Sony og Motorola. Firmaets udgangspunkt er netop konvergensen mellem TV og internettet, og derfor samarbejder firmaet bl.a. med WebTV og Sega Dreamcast, hvis bokse giver adgang til internettet's web del via fjernsynsskærmen.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs