MediaWatch

Set-top.com

Portalens formål er at fremme integrationen mellem TV-universet og internettet. Set-top.com har udviklet en fjernbetjening, som gør det muligt at surfe på nettet uden brug af et traditionelt keyboard. Idéen kaldes allerede for "Made-for-TV (tm) Web" underholdning, som sidestiller de kendte steder på nettet med TV-kanaler, så brugerne bare trykker på fjernbetjeningen for at finde de forskellige favoritsteder på nettet.

Set-top.com er ligeledes navnet på det yderst innovative San Diego baserede firma, som tidligere på året blev dannet af tidligere topchefer fra General Instrument, Sony og Motorola. Firmaets udgangspunkt er netop konvergensen mellem TV og internettet, og derfor samarbejder firmaet bl.a. med WebTV og Sega Dreamcast, hvis bokse giver adgang til internettet's web del via fjernsynsskærmen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs