MediaWatch

1,6 millioner digital kunder hos BSkyB

Den 1.oktober var det et år siden BSkyB startede sin digitale kampagne og på det år har 1,6 millioner husstande tilsluttet sig det digitale produkt med 140 TV-kanaler - markedsført under navnet Sky Digital. Af de 1,6 millioner digitale kunder er lidt under halvdelen helt nye kunder, som ikke tidligere har abonneret betalings-TV. Både BSkyB og ONdigital forærer de digitale set top bokse væk mod at kunderne binder sig på mindst 12 måneders abonnementer på diverse programpakker.

Samtidig med offentliggørelsen af digital-TV tallene har BSkyB udtalt, at man efter investeringerne i Manchester United og Leeds United ikke har flere aktuelle planer om yderligere at investere i forboldklubber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs