MediaWatch

ONdigital vokser stadig

Det forventes at selskabet inden længe kan annoncere at have nået 400.000 kunder, hvorved ONdigital stadig er i stand til at svare igen på konkurrencen fra BSkyB's DTH-platform. Næste mål for ONdigital bliver at introducere en række interaktive tjenester så som e-mail og homeshopping, så konkurrenceevnen kan fastholdes overfor ikke blot BSkyB, men også i forhold til kabeloperatørerne. Det britiske kabel-TV marked har netop passeret tre millioner kunder og er indenfor det seneste år vokset med næsten 20%.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs