MediaWatch

EU vil stoppe BBC's digitale licens

Den britiske regering lægger op til at opkræve en ekstra 24 pund på licensen for alle de husstande, som abonnerer på digital-TV (BSkyB, ONdigital eller via kabel-TV), men ifølge kilder hos EU-kommissionen vil et sådant initiativ give BBC en unfair konkurrencefordel i forhold til sine kommercielle og privatejede konkurrenter.

Ikke overraskende er BBC's rivaler stærke modstandere af en sådan licens, og regeringen overvejer nu om der kan findes andre måder at finansiere BBC's digitale fremtid på. Således vurderer man i øjeblikket om der skal introduceres reklamer på nogle af BBC's kanaler for at skaffe et alternativt grundlag for finansieringen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs