MediaWatch

Programomlægning efter brugerafstemning

For den enkelte seer betyder det, at nogle af kanalerne efter omlægningen ikke vil ligge på den knap på fjernbetjeningen eller fjernsynet, hvor de lå før. Programomlægningen sker som forberedelse til nye produkter og muligheder som lanceres i løbet af 1. kvartal år 2000. Omlægningen foregår amt for amt. Der tages dog forbehold for uforudsete ting, som kan forsinke arbejdet. Mens omlægningen står på vil der komme forstyrrelser på Kabel TV nettet. Følgende kanaler vil ikke være med i udbuddet fra start: TvDanmark 1 og TV Bio+ samt radioerne Love Songs, Power Hit Radio, Nyhedskanalen og Klassisk Program 1. Radio Hits har meddelt at programmet alligevel ikke kommer i luften. Programmet erstattes af Sverige P1.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs