MediaWatch

TV2 har behov for programdirektør

Den nye direktør søgte ikke selv jobbet og ingen af dem, der har søgt, er valgt. Konsulentvirksomheden og bestyrelsen spurgte ellers mange kvalificerede emner, som f.eks. Søren Jacobsen, Bjørn Erichsen og Erik D. Jensen, men de sagde nej tak. Internt søgte redaktør Bente Troense selv jobbet. Branchen noterer sig efter udnævnelsen, at Cristina Lage dækker den konstituerede direktør, Peter Parbos, område effektivt, og med en direktion, der rummer Parbo, Henrik Dyring og Cristina Lage, har TV2-ledelsen nu et akut behov for en programdirektør. Der er flere emner, og det kan meget vel tænkes, at en sådan byttes ud med Peter Parbo efter en passende tid. Mediawatch bringer i næste nummer en analyse af det nye direktørvalg set med branchens øjne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs