MediaWatch

TV2 har behov for programdirektør

Den nye direktør søgte ikke selv jobbet og ingen af dem, der har søgt, er valgt. Konsulentvirksomheden og bestyrelsen spurgte ellers mange kvalificerede emner, som f.eks. Søren Jacobsen, Bjørn Erichsen og Erik D. Jensen, men de sagde nej tak. Internt søgte redaktør Bente Troense selv jobbet. Branchen noterer sig efter udnævnelsen, at Cristina Lage dækker den konstituerede direktør, Peter Parbos, område effektivt, og med en direktion, der rummer Parbo, Henrik Dyring og Cristina Lage, har TV2-ledelsen nu et akut behov for en programdirektør. Der er flere emner, og det kan meget vel tænkes, at en sådan byttes ud med Peter Parbo efter en passende tid. Mediawatch bringer i næste nummer en analyse af det nye direktørvalg set med branchens øjne.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs