MediaWatch

Klassikere på DR1

"Blandt de alderstegne serier i pakken findes også "Scener fra et ægteskab" af Ingmar Bergman med Erland Josephson og Liv Ullmann i hovedrollerne. Serien, der er fra 1973, hører også til blandt de mest sete i dansk TVs monopol-historie. Men der er selvfølgelig også sket andet på TV-markedet, siden Mrs. Brigdes huserede i køkkenregionerne på Eaton Place. Således har man sikret sig en miniserie på to gange en time om "The Young Kennedys", som er bygget over en bestseller af samme navn. Serien beskriver med talrige klip fra familiens egen hjemmevideo-hylde samt det amerikanske TV-selskab CBS' fyldige arkiver, hvordan det gik en af amerikansk histories mest indflydelsesrige familier. Klassisk kan man med rette også kalde de 26 tegnede afsnit af ""Kaninbjerget"", der er indkøbt til de yngste seere."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs