MediaWatch

Klassikere på DR1

"Blandt de alderstegne serier i pakken findes også "Scener fra et ægteskab" af Ingmar Bergman med Erland Josephson og Liv Ullmann i hovedrollerne. Serien, der er fra 1973, hører også til blandt de mest sete i dansk TVs monopol-historie. Men der er selvfølgelig også sket andet på TV-markedet, siden Mrs. Brigdes huserede i køkkenregionerne på Eaton Place. Således har man sikret sig en miniserie på to gange en time om "The Young Kennedys", som er bygget over en bestseller af samme navn. Serien beskriver med talrige klip fra familiens egen hjemmevideo-hylde samt det amerikanske TV-selskab CBS' fyldige arkiver, hvordan det gik en af amerikansk histories mest indflydelsesrige familier. Klassisk kan man med rette også kalde de 26 tegnede afsnit af ""Kaninbjerget"", der er indkøbt til de yngste seere."

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs