MediaWatch

Svær start for TV2 direktør

Og TV 2 mangler fortsat et ansigt at sende ind i efterårets medieforhandlinger. Den nye direktør tiltræder nemlig først 1. januar. Medieforsker ved Aarhus Universitet, Frands Mortensen betegner Cristina Lage Hansen, der har en fortid som direktør i blandt andet ISS og på Louisiana, som »et overraskende og dristigt valg. »Hun har ikke kendskab til massemediernes særlige verden, og hendes erfaringsgrundlag er trods alt ikke så stort. Nu skal hun ud og danse med nogle af de hårdeste drenge i branchen«, siger Frands Mortensen.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs