MediaWatch

Svær start for TV2 direktør

Og TV 2 mangler fortsat et ansigt at sende ind i efterårets medieforhandlinger. Den nye direktør tiltræder nemlig først 1. januar. Medieforsker ved Aarhus Universitet, Frands Mortensen betegner Cristina Lage Hansen, der har en fortid som direktør i blandt andet ISS og på Louisiana, som »et overraskende og dristigt valg. »Hun har ikke kendskab til massemediernes særlige verden, og hendes erfaringsgrundlag er trods alt ikke så stort. Nu skal hun ud og danse med nogle af de hårdeste drenge i branchen«, siger Frands Mortensen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs