MediaWatch

Klinkevalsen i klemme

Årsagen er, at filmens hovedrolleindehaver, stand-up-komikeren Mette Lisby, har jobbet som studieværtinde i TV 2-programmet FC Lisby og så må hun ifølge en reklamebekendtgørelse ikke medvirke i reklameindslag. »Det er en indtægt på 300.000 kr., TV 2 hermed går glip af«, siger Jan Lehmann fra Nordisk Film Biografdistribution, der tager sig af filmens markedsføring. Ironisk nok har TV 2 været med til at finansiere Klinkevals, der har premiere 29. oktober.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs