MediaWatch

Varmt bud på TV 2 chef

Cristina Lage Hansen har en fortid som finanschef og økonomidirektør i rengøringskoncernen ISS Scandinavia, og fra 1992 til 1994 var hun ansvarlig for økonomien i Kulturby 96-projektet. Den cand. merc. uddannede Cristina Lage Hansen er ukendt i den brede offentlighed, men gennem bestyrelsesposter i bl.a. Superfos A/S, Realkredit Danmark A/S, Scandlines A/S og Kapital Holding A/S har hun et bredt netværk i det danske erhvervs- og kulturliv. Derimod bringer hun ingen erfaringer fra mediebranchen med sig til jobbet som øverste chef for TV2estyrelsen for TV 2 Danmark holdt møde i weekenden for at udpege afløseren for Jørgen Flindt Pedersen, der måtte trække sig i utide efter overraskende store indtægtstab på salg af TV-reklamer. Formanden for TV 2-bestyrelsen, den radikale Jens Bilgrav Nielsen, havde i aftes ingen kommentarer. Den nye direktør ventes præsenteret for medarbejderne på Kvægtorvet i Odense i dag klokken 10.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs