MediaWatch

Varmt bud på TV 2 chef

Cristina Lage Hansen har en fortid som finanschef og økonomidirektør i rengøringskoncernen ISS Scandinavia, og fra 1992 til 1994 var hun ansvarlig for økonomien i Kulturby 96-projektet. Den cand. merc. uddannede Cristina Lage Hansen er ukendt i den brede offentlighed, men gennem bestyrelsesposter i bl.a. Superfos A/S, Realkredit Danmark A/S, Scandlines A/S og Kapital Holding A/S har hun et bredt netværk i det danske erhvervs- og kulturliv. Derimod bringer hun ingen erfaringer fra mediebranchen med sig til jobbet som øverste chef for TV2estyrelsen for TV 2 Danmark holdt møde i weekenden for at udpege afløseren for Jørgen Flindt Pedersen, der måtte trække sig i utide efter overraskende store indtægtstab på salg af TV-reklamer. Formanden for TV 2-bestyrelsen, den radikale Jens Bilgrav Nielsen, havde i aftes ingen kommentarer. Den nye direktør ventes præsenteret for medarbejderne på Kvægtorvet i Odense i dag klokken 10.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs