MediaWatch

Varmt bud på TV 2 chef

Cristina Lage Hansen har en fortid som finanschef og økonomidirektør i rengøringskoncernen ISS Scandinavia, og fra 1992 til 1994 var hun ansvarlig for økonomien i Kulturby 96-projektet. Den cand. merc. uddannede Cristina Lage Hansen er ukendt i den brede offentlighed, men gennem bestyrelsesposter i bl.a. Superfos A/S, Realkredit Danmark A/S, Scandlines A/S og Kapital Holding A/S har hun et bredt netværk i det danske erhvervs- og kulturliv. Derimod bringer hun ingen erfaringer fra mediebranchen med sig til jobbet som øverste chef for TV2estyrelsen for TV 2 Danmark holdt møde i weekenden for at udpege afløseren for Jørgen Flindt Pedersen, der måtte trække sig i utide efter overraskende store indtægtstab på salg af TV-reklamer. Formanden for TV 2-bestyrelsen, den radikale Jens Bilgrav Nielsen, havde i aftes ingen kommentarer. Den nye direktør ventes præsenteret for medarbejderne på Kvægtorvet i Odense i dag klokken 10.

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Seneste nyt

Se flere jobs