MediaWatch

DR klar med mediepolitisk udspil

'Hvis danskerne skal have et uafhængigt dansk alternativ til de kommende års konkurrence, kræver det, at DR har de rette tilbud på de medier og på de tidspunkter, hvor danskerne gerne vil benytte sig af dem,' skriver DR's bestyrelses formand Finn Aaberg. Han mener, at det er afgørende for DR's fremtidige rolle og muligheder at kunne gennemføre de initiativer, som en øget licens vil give mulighed for. Helt nøjagtigt vil det koste næsten to milliarder kroner mere over de næste fire år at opfylde DR's fremtidsdrømme. Til gengæld vil DR bl.a.sende flere og bedre udsendelser. Arbejde for at udvikle kvaliteten i alle programtyper. - Sende flere daglige nyhedsudsendelser. Blandt andet 'frokost-nyheder'. - Øge produktionen af tv for børn og unge. Sende på den fjerde radiokanal. Sende mere tv i dagstimerne som alternativ til det satellitskrald de andre kanaler - med tv-direktør Bjørn Erichsens ord - tilbyder i dagtimerne.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs