MediaWatch

Tvivl om Viasat Sport

" ViaSat står i forvejen bag TV3 og 3+, og den i juni offentliggjorte plan gik ud på, at ViaSat Sport skulle gå i luften til nytår og vise alt den indkøbte sport, som ViaSat har i overskud, og som ikke helt egner sig til de to mere familie-orienterede kanaler. Men i øjeblikket vurderer ledelsen, om den stadig synes, at det er en god idé at starte en ny sportskanal. "Vi har endnu ikke besluttet, om vi vil, men vi har heller helt besluttet os for, om vi ikke vil," siger Lars Bo Andersen, administrerende direktør i ViaSat. Går den gratis og reklamefinansierede sportskanal i luften allerede den 1. januar 2000, bliver det dog kun de 400.000 (18 procent) husstande i Danmark, som kan få glæde af ViaSats overskudslager af fodbold, golf, motorløb med mere. "Det, der skete, var jo, at vi ikke blev stemt ind hos Tele Danmark," fortæller Lars Bo Andersen, og dermed er det 40 procent af Danmarks befolkning, som i hvert fald ikke kan se kanalen før tidligst om to år, når den næste afstemning kommer. ViaSat har dog fortsat mulighed for at overtale de private antenneforeninger til at gøre plads til sportskanalen, men Lars Bo Andersen gør opmærksom på, at det i så fald kræver lidt benarbejde i marken frem til nytår."

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs