MediaWatch

TV2 laver venlig Robinson

" Serien i otte afsnit følger ti unge mennesker i deres bestræbelser på at gennemgå Spies Rejsers Service School på Mallorca og blive blandt de ti ud af 127 startende, som efterfølgende bliver tilbudt job som ferieguider på Mallorca. "Det er en meget morsom og også intens historie. Det er ikke noget med narkomaner, strippere eller ludere - det er almindelige mennesker, menneskelige konflikter og samvær," siger Søren Steen Jespersen, der har tilrettelagt "Guideskolen. Resultatet blev ti unge fra hele landet i alderen 20 til 24 år, med personlighed og for en dels vedkommende problemer i baggagen. På TV 2 er de begejstrede for "Guideskolen". "Mennesker er interesserede i at høre og lære af hinandens historier, og det er helt sikkert, at seerne kommer til at se mere af den slags i fremtiden," siger programredaktør på TV 2 Bente Troense om "Guideskolen"."

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs