MediaWatch

TV2 Lorry på kant med sponsorlov

Uden at kommentere den konkrete sag, mener Mogens Koktvedgaard, formand for TV-reklamenævnet, at det er ulovligt, men nævnet har ingen kompetence til at gøre noget ved det. Det har kulturministeriet heller ikke. Danmark Aktive Forbrugere kalder manglen på regler for en farce. Kampagneleder hos DAF, Jeppe Juul, mener, at hele sponsorområdet er skredet. TV-kanaler overtræder jævnligt reglerne, uden at der kan gøres noget ved det. Han mener at TV2 også er på kant med loven, når stationen viser små film med bevægelse og med DSB logo før vejrudsigten. Direktør Dan Tschernia, TV2 Lorry, er uforstående overfor anklagerne, og lover at man ikke bevidst kunne drømme om at overtræder loven.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs