MediaWatch

Få radiobagmænd

Her har man undret sig over, at Tele Danmark ikke oplyser kunderne om, hvem der tilbyder stationerne - hvorefter man selv har undersøgt sagen. Ifølge KOMM skiller især to personer sig ud ved at stå bag specielt mange radiostationer, og det er Otto Reedtz-Thott og Hans Morten Rubin. Reedtz-Thott står bag stationerne Love Songs, Dansk Guld med sange fra hitlisten, Klassisk FM med opera og populærklassisk musik, Jazz FM med jazz fra 50'erne til nu - og Gold FM med hits, som de 40-årige kan synge med på. Hans Morten Rubin står bag Evergreens med Michael Juul Sørensen, Pop- og Soulbox med Lars Klingert, Klassisk med Kim Sjøgren, Jørn Hjortings pladeparade og Annette Heicks Hitradio. Resten af radio-feltet ser ifølge Komm sådan ud: Tino Thorsøe har sendetilladelsen til NRJ Energy med hitmusik, og Clear Channel byder på Radio 2 og Radio Uptown. House of Classics og John Stenberg sender klassiske hits i Classic One uden reklamer - med folk som Michala Petri og Lise Nørgaard som værter. The Voice's tidligere salgschef, Morten Nygart lader lytterne bestemme selv i sin www.interradio.dk. Og endelig er der så The Voice med Kaos Crew, konkurrencer, hits etc. - samt The Voice Pop med de største hits fra 80'erne og 90'erne, fremgår det af Komm's opgørelse.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs