MediaWatch

Ministerflertal i børnekulturråd

Idéprogammet indeholder følgende hovedpunkter:? Børn skal have bedre muligheder for at anvende de nye medier. ? Bibliotekerne skal udvikles til medieeksperimentarier. ? Oprettelse af musiske skoler skal støttes. ? På teater-, musik- og billedkunstområdet skal der skabes nye partnerskaber mellem skoler, SFO, institutioner og kunstnere. ? Idrættens organisationer skal imødekomme børns krav på ytringsfrihed, kvalitet og demokrati. ? Etablering af frirum til børns udfoldelse i nærmiljøet skal støttes. ? Muséer og arkiver skal udarbejde en børnehandlingsplan, der synliggør kultur- og kunsthistoriens vigtigste vidnesbyrd om vor fælles identitet. ? Kulturinstitutioners samarbejde med skoler og instutioner skal udbygges. ? Børn skal have flere samtalekontakter til voksne. ? Endelig skal børn forsvares mod manipulation og krænkelser fra kommercielle interesser. ? Indsatsen skal rettes specielt mod handicappede, børn af flygtninge og indvandrere og ressourcesvage børn.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs