MediaWatch

Mere hip-hop og mindre giro 413

Den eneste afvigelse var ungdommens 12-20 årige, som foretrækker de kommercielle radio- og TV-stationer. Bjrøn Erichsen siger, at dette forhold nemt kunne ændres, hvis blot DR indkøbte amerikanske ungdomsserier - men ser i øvrigt ingen anledning til at gøre det - for det de andre jo. DR vil hellere producere egne programmer til ungdomen. P3 vil dog justere på profilen for at tiltrække de unge, hvilket betyder, at der i fremtiden vil være mere hip-hop og dancemusik og mindre giro 413, siger radiodirektør Leif Lønsmann.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs