MediaWatch

Dell tilbyder gratis Internet-tilslutning

DellNet giver ubegrænset gratis adgang til Internettet med hurtige, stabile forbindelser, gratis e-mail adresse og en hjemmeside, som brugeren selv kan tilpasse med nyheder og informationskanaler. Der skal hverken betales for tilslutning eller abonnement, kun den lokale telefontakst, når man er tilsluttet. DellNet-servicen bliver også præinstalleret på Dell's Dimension pc'er med Windows 98. For at koble sig op skal brugeren bare klikke på DellNet-ikonet, hvorefter man automatisk kommer til DellNet's hjemmeside. Udover en gratis e-mail adresse får brugerne adgang til en web-portal, der bygger på Excite's Internet-services, der bl.a. omfatter informationer, nyheder og nyttige links til europæiske sites. DellNet er resultatet af et samarbejde mellem Dell, British Telecom plc (BT) og Excite. DellNet bruger software fra BT og dets partnere og Excites søgemaskine og portal-teknologi, der gør det nemt at finde rundt på web'et. Tilbuddet kommer også til Danmark i løbet af i år.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs