MediaWatch

Alle kanaler utilfredse med Konkurrencestyrelsens skøn

"Også sportschef Jørgen Steen Nielsen i DR-TV er overrasket over Konkurrencestyrelsens udspil. ""Prisen er for høj i forhold til, hvad den er værd. Det er urimeligt, at kommercielle TV-stationer nu kan gå ind og købe samtlige sportsrettigheder i denne verden og tjene penge på dem -selv på dem, hvor der er en lovgivning om, at de skal sendes på DR eller TV 2,"" siger Jørgen Steen Nielsen til Ritzaus Bureau. Mens Konkurrencestyrelsens vurdering på 2,8 mio. således ligger tættere på TV3's udbud, så er MTG-direktøren, Jens Torpe, heller ikke tilfreds med prisen. ""De to danske stationer har ikke rettet henvendelse til os efter afgørelsen, men efter de officielle udmeldinger mandag, anser jeg også en handel for urealistisk. Skal vi sætte en ny pris, vil den i hvert fald være højere end de 2,8 mio. kr.,"" siger Jens Torpe, der allerede har sendt sine folk til Liverpool for at gøre klar til transmissionen. Det har undret Jens Torpe, at Konkurrencestyrelsen i prisvurderingen har taget højde for, at TV3 ved et salg har mulighed for at sende kampen parallelt eller forskudt. ""Når vi samsendte eksempelvis VM-finalen med DR-TV, skyldtes det udelukkende, at vi byttede rettigheder. På det internationale marked handles kun eksklusiv-rettigheder. Jeg havde gerne set styrelsen tage stilling til eksklusivprisen, der naturligvis vil være højere,"" siger MTG-direktøren."

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs