MediaWatch

Ny sportskanal fra Viasat Broadcasting

"Champions League, boksning og dansk fodbold fra Faxe-Kondi Ligaen bliver dog fortsat udelukkende sendt på TV3 og 3+. ""Viasat Sport giver os mulighed for at tilbyde seerne alle de sportsrettigheder, vi faktisk ligger inde med, men som ikke har været sendt på TV3 og 3+"", siger direktør Lars Bo Andersen, Viasat Broadcasting Denmark. Viasat Sport sender allerede i Norge og Sverige og kommer til Danmark den 1.januar 2000. I den nærmeste fremtid skal husstande med kabel-TV tage stilling til, om de ønsker et sportssupplement. Det sker, når Tele Danmark Kabel TV afholder brugerafstemninger. Hvis seerne stemmer Viasat Sport ind, tilbydes kanalen som en bonuskanal til TV3 og 3+. ""Vi mener, det kun er rimeligt, at seerne får mulighed for at stifte bekendtskab med en TV-kanal, inden de bliver bedt om at vurdere, om de vil betale for den. At sætte anonyme kanaler til afstemning tror vi skader den demokratiske proces i brugerafstemningerne, inden de blev sendt til afstemning,"" siger Lars Bo Andersen."

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs