MediaWatch

Active-TV er certificeret digital-TV udviklingspartner for svenske Telia

" comhem er det nye navn på Telias kabel-TV selskab. Alle kan blive Certificeret Development Partner for Telia - når de vel at mærke opfylder følgende krav: Selskabet må have betydelig kompetence inden for udvikling af digitale forretningsideer; Selskabet må have betydelig kompetence inden for projektledelse i den digitale verden; Selskabet må have både tekniske og grafiske kompetencer inden for digitale medier. Disse kompetencer har Active-TV heldigvis, og de var derfor blandt de fire selskaber som slap gennem Telias nåleøje i første runde. Telia har valgt denne strategi for at stimulere og fremskynde udviklingen af interaktive digital-TV tjenester."

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs