MediaWatch

Digital-TV: TV-centreret vs. Internet-centreret.

Både BSkyB's Sky Digital og ONdigital forærer tv-dekoderboksene væk for at skaffe kunder. I lyset af dette, skal man se Microsoft's engagement i kabel-TV, som bygger på en hurtig og bredbåndsbaseret tovejs returkanal, anvendelse af browser-teknologi og Windows CE operativsystemet til at levere 'rich' HTML indhold - herunder også anvendelsen af WebTV. Microsoft ejer nu andele i to af de tre største kabel-TV udbydere i England - hhv. NTL og Telewest - og iflg. de engelske avsier pågår der forhandlinger med den tredje store udbyder - Cable & Wireless Communication. Microsoft kan således blive den tredje digitale spiller på det digitale TV marked i England.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs