MediaWatch

Forskningsminister Jan Trøjborg lægger inden Skt. Hans op til nye regler for kabel-TV, som fratager kommercielle stationer mulig

Derefter kan afstemningen (der skulle have fundet sted pr. 1. juni 1999) komme i gang. - Vi skal have så få regler som overhovedet muligt for de brugerejede anlæg, dvs. færre centralt fastsatte regler end i dag. Det bliver op til det brugerejede anlægs generalforsamling at fastsætte afstemningsregler for programudbud, fortsætter forsknings-ministeren. - Det vil være hensigtsmæssigt, hvis de store kabel TV-udbydere (Tele Danmark og Telia-Stofa) får en reel forhandlingsmulighed med program-udbyderne. Det kan de efter mit skøn kun få, hvis der er tale om en vejledende afstemning, dvs. at man har en forhandlingsposition i forhold til prisstigninger fra programudbyderne, anfører Jan Trøjborg.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs