MediaWatch

Regioner frygter svækkelse

Det er en landsdækkende kanal i TV2-regi, som primært skal bygges op omkring netop regionalstationerne. Derfor anser flere af regionerne det som tragisk, hvis de blot halvandet år inden premieren tvinges til at afskedige folk, der snart bliver brug for igen. Men det overvejende hensyn er ifølge talsmanden for TV2-regionerne - Bent Bjørn fra TV2/Nord - at hjælpe TV2 i Odense med gode idéer og samtidig minimere omkostningerne. Og han afviser producenternes kritik.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs