MediaWatch

TV 2 sætter navne på fyringer i Pinsen

Der er aftalt nyt møde fredag. Her skal man i gang med at diskutere tidsplanen for forhandlingerne om, hvor og hvilke afdelinger der skal beskæres, og hvilke medarbejdere der skal fyres. Det hedder sig, at der sættes navne på de fyrede på tirsdag - efter Pinsen. TV 2 besluttede dog onsdag at drosle ned og ændre dækningen af Grundlovens 150-års jubilæum. Det vil give en besparelse på ca. en halv mio. kr. i transmissionsudgifter. »Det er naturligvis kedeligt, at det netop er denne transmission, der må spares. Men når der er mulighed for at spare en sådan mærkbar udgift, så må det i denne situation også gøres«, siger aktualitetschef Allan Silberbrandt, TV 2.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs