MediaWatch

Transatlantisk kontaktbørs

De danske deltagere roser generelt arrangementet for dets utraditionelle form, som via Internettet gjorde det muligt på forhånd at finde frem til og arrangere møder med potentielt interessante emner. Tiden på stedet blev derfor udnyttet optimalt. Den danske IT-virksomhed Jørgen Vestas A/S indgik primo maj partnerskab med den Austin-baserede IT-udviklingsvirksomhed Database City. Dermed blev virksomhederne de første til at indgå en transatlantisk alliance på Eurotex-kontaktbørsen i Dallas.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs