MediaWatch

TV2's formand Jens Bilgrav-Nielsen sender ekstraregning til kulturministeren

Netværkstilladelsen til TV Danmark har kostet TV2 omkring 100 mio. kr., og et forbud mød børnereklamer vil koster yderligere 100 mio. kr., siger Jens Bilgrav-Nielsen til Fagpressebureauet. Tirsdag 27. april 1999 præsenterede TV2 på en konference sine visioner, som omfatter en ny tv-kanal fra 1. januar 2001, som er digitaliseret og baserer sig på regionerne. Det vil koste ekstra 250 mio. kr. årligt i licens. Jens Bilgrav-Nielsen gentog kravet om at få den fjerde analoge radiokanal. Han lovede, at TV2 kunne etablere en landsdækkende radiostation på få måneder. TV2's konference var henlagt til Christiansborg, hvor medieordførerne forhandler om radiodigitalisering og forbereder sig på at forhandle om et nyt medieforlig, når det nuværende udløber om 19 måneder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs