MediaWatch

DR ønsker alle med på MUX'en

"Ifølge generaldirektørens argumentation vil folk ikke føle sig fristede til at investere i dekoderbokse for kun at kunne se DR og TV2, hvis de samtidig skal hente resten af programudbudet fra kabel eller satellit. Generaldirektøren mener iøvrigt også, at det er en fejl, at vi i Danmark er tilbageholdne med at tage de tildelte fire multiplexer i brug. ""Vi bør ligesom svenskerne tage hele viften i brug med det samme således, at folk kan se fornuften i at investere i den nye teknik"", siger han."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs