MediaWatch

Politisk umulighed

"Danske politikere har derfor ønsket at kontrollere EPG'en for dermed at kunne fremme/beskytte de danske public service kanalers interesser bl.a. ved at disse kanaler altid ville stå øverst på udbudslisten. For generaldirektør Christian S. Nissen, DR, er det en gåde, at politikerne spilder tid og kræfter på en sådan debat: ""Det vil aldrig kunne kontrolleres. Folk kan jo selv ændre på kanalernes rækkefølge, og med tiden vil teknikken - baseret på seerens hidtidige forbrugsmønster - selv sørge for prioriteringen"", siger han."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs