MediaWatch

Compaq Computer Corporation offentliggører resultat for 1. kvartal 1999

"I Danmark oplevede Compaq Computer A/S flot vækst indenfor alle forretningsenheder, idet såvel produkt som servicesalget voksede kraftigt i 1. kvartal af 1999. Det totale salg i antal enheder blev på ca. 59.00 stk., en vækst på ca. 51% i forhold til samme kvartal sidste år, og den samlede omsætning for kvartalet blev på 935 mio. Dkr., en vækst på ca. 25%1 i forhold til første kvartal 1998. ""Vi har kun grund til at være tilfredse med væksten, som har fasttømret vores position som den største leverandør af pc'er på det danske marked. Vi forventer, at IDC's opgørelse af markedsandele for 1. kvartal 1999 vil vise, at vores markedsandele indenfor alle områder er steget flot, og jeg forventer Compaqs markedsandel indenfor det totale PC marked bliver ca. 35%, eller ca. det samme, som de nærmeste fire konkurrenter sammenlagt"", siger administrerende direktør Walther Thygesen,"

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs