MediaWatch

Compaq Computer Corporation offentliggører resultat for 1. kvartal 1999

"I Danmark oplevede Compaq Computer A/S flot vækst indenfor alle forretningsenheder, idet såvel produkt som servicesalget voksede kraftigt i 1. kvartal af 1999. Det totale salg i antal enheder blev på ca. 59.00 stk., en vækst på ca. 51% i forhold til samme kvartal sidste år, og den samlede omsætning for kvartalet blev på 935 mio. Dkr., en vækst på ca. 25%1 i forhold til første kvartal 1998. ""Vi har kun grund til at være tilfredse med væksten, som har fasttømret vores position som den største leverandør af pc'er på det danske marked. Vi forventer, at IDC's opgørelse af markedsandele for 1. kvartal 1999 vil vise, at vores markedsandele indenfor alle områder er steget flot, og jeg forventer Compaqs markedsandel indenfor det totale PC marked bliver ca. 35%, eller ca. det samme, som de nærmeste fire konkurrenter sammenlagt"", siger administrerende direktør Walther Thygesen,"

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs