MediaWatch

TV og dansk film bør satse på samarbejde

Dansk film har i øjeblikket gyldne tider og skyldes til dels støtte fra MEDIA-programmerne, siger bl.a. Peter Aalbæk Jensen fra Zentropa. Finn Rowold, som er chef for DR International, mener på linie med den danske afdeling af EU's MEDIA-program, at TV og film i højere grad bør gå sammen for at skabe produktioner der kan sælges i udlandet. De nordiske programdirektører for TV mødes i juni for at diskutere MEDIA3 puljen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs