MediaWatch

TvDanmark relancerer interactive med stærke samarbejdspartnere

Ifølge den handlingsplan, som adm. direktør Lars Hjørne, TvDanmark Interactive, har udarbejdet, vil der inden for de næste 12 måneder ske en relancering af TvDanmarks lineære tekst-tv, lancering af interaktivt tekst-tv, relancering af www.tvdanmark.dk og udvikling af mobiltelefontjenester. Han lægger ikke skjul på, at TvDanmark vil gå meget målrettet efter det unge segment, og at det primært vil komme til at handle om underholdning, som også er målet for tv-stationen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs