MediaWatch

Radioaktører bejler til Odense og omegn

Radio2 har søgt sendetilladelse syd for byen i Ringe kommune, og MTG A/S vil drive radio på Østfyn. Den lokale radiostation på Østfyn er FMR 1. Men sidst i april tager et udvalg i kommunen stilling til, om det bliver ved med at være dem, der skal underholde lytterne fra Kerteminde, Munkebo, Nyborg, Ullerslev og Ørbæk. - Vi er dygtige til at lave lokalradio og har aldrig oplevet, at folk var utilfredse. Derfor regner vi helt klart med at beholde sendefladen, siger Mogens Brandtholdt fra lokalradio FMR 1. Overfor dem står MTG. Koncernen finansierer TV3 og driver desuden radiovirksomhed i Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Sydafrika. - Niels Jørgen Langkilde er informationschef i koncernen, og i følge ham er der mange fordele ved at skifte FMR1 ud med MTG. - Vi har en stabil pengekasse i ryggen, der sikrer, at den lokale radioforening ikke løber nogen økonomisk risiko. Vi kan samtidig gøre brug af det journalistiske netværk, vi allerede har og for eksempel også sende landsdækkende nyheder og sport, mener han. Niels Jørgen Langkilde regner med, at driften af radioen årligt vil koste to millioner.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs