MediaWatch

DOM: INTERNETUDBYDER ANSVARLIG FOR INDHOLD

Britiske internetudbydere er i oprør, og dommen er anket. Sagen handler om de såkaldte nyhedsgrupper. Den engelske internetudbyder, Demon Internet, fik en klage over et indlæg, men afviste at fjerne det, da det ville gøre dem redaktionelt ansvarlige for alt på nettet. Men det blev de med dommen alligevel. Afgørelsen har ikke betydning for danske udbydere, men den har vakt opsigt alligevel.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs