MediaWatch

Venstre kræver DR2-programmer på DR1

- Den store del af den danske befolkning, der ikke er i stand til at tage DR2, kan ikke være tjent med, at Danmarks Radio oftere og oftere sender reklame for DR2's udsendelser, især ikke når DR2's programmer ikke engang genudsendes på DR1, sådan som DR ifølge medieaftalen om DR2 ellers reelt er forpligtet til, siger Jens Rohde i en pressemeddelelse. Han har bedt kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen (R) bekræfte, at DR er forpligtet til at genudsende DR2-programmer på DR1.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs