MediaWatch

Udstillerrekord på elektronikmessen CeBIT i Hannover

Det er de mange slags køer der opstår når årets vanvidsteknologimesse Cebit gennemføres. Hele Nord- og Midttyskland er berørt af arrangementet i Hannover. Og så er det de opstår, køerne på Hotelpladser, på motorvejene, i togene, i U-bahn, på parkeringspladser, ved indgangene og omkring standene i de 28 haller. For nogle få år siden blev konsumer elektronikken henvist til sin egen messe. Men det har ikke hjulpet meget. Der er bygget nye haller, men antallet af udstillere er også vokset. I år var det omkring 7.500 foretagender der forsøgte sig som udstillere fordelt på i alt 387.98 kvm. CeBITt er elektronikkens udstillingsvindue nummer et. Og fra alle dele af verden strømmer fabrikanterne til. Ofte udstiller de i store klynger, hvor Østen og USA dominerer. Men der er også Skandinavisk repræsentation. Alene fra Danmark var der 32 firmaer tilmeldt. Og som overalt er der også kø for at komme til at udstille. Så vi uskyldige nysgerrige blander os gerne med købelystne forhandlere. Vi finder os både i køerne og i halvkold udstillingskaffe til en pris af 9 DM. Men så er den også selvhentet i papbæger og indtages stående. For det er showtime for de omkring 600.00 besøgende på Cebit99.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs